TÄVLING: Österskäret 2022, 26:e - 27:e November. Klicka här för mer info!

Välkomna!

Vi har idag ca 200 aktiva medlemmar och vi har åkare på alla nivåer, allt ifrån nybörjare till Elitserieåkare. Vi bedriver även en mycket uppskattad konståkningsskola och skridskoskoleverksamhet, där ett hundratal barn varje år lär sig skridskoåkningens grunder.

Österskäret startordning & liveresultat
2022-11-25 23:27

Startordningen till helgens tävling finns nu tillgängliga online och på samma webbsida kan man också följa resultaten live under tävlingens gång.

Startordning & Liveresultat

Inställd skridskoskola & träning 27:e November
2022-11-23 19:02

Då klubben har fullt upp med att anordna tävlingen Österskäret, söndagen den 27:e November, så är både skridskoskola och träningar inställda under tiden tävlingen pågår.

Vi kan istället varmt rekommendera både föräldrar och åkare att komma förbi och kika på tävlingen för lite härlig inspiration!

Österskäret 2022, 26:e - 27:e November!
2022-11-22 11:46

IFK Österåkers Konståkningsklubb bjuder i helgen in till vår egen tävling Österskäret, där över 150 åkare från Stockholmsområdet gör upp i flertalet klasser.

Deltagare, Startordning & Schema

Deltagarlista

Schema

Startordning

Tiderna som gäller generellt för dagarna är:
Lördag 09.00 - 19.00
Söndag 09.00 - 17.00

Klicka här För detaljerad information om hur man hittar till tävlingen

Vi vill passa på att påminna om att det är 4h med P-skiva som gäller på de parkeringar som finns tillgängliga i närheten.

Täbystjärnan 16:e Oktober!
2022-10-11 20:14

Söndag den 16:e Oktober bjuder IFK Täby Konståkningsklubb in till Täbystjärnan och självklart ställer vi upp med flertalet åkare!

Exakta starttider för respektive åkare kommer dyka upp på tävlingens hemsida under Fredagen den 14:e. För mer information om tävlingen, startlistor samt tider kan ni KLICKA HÄR

De åkare som är anmälda och skall åka har fått en bekräftelse med mer information på email, men tveka inte att prata med tränarna om det finns övriga frågor!

Prova på skridskoskolan!
2022-08-26 14:08

Säsongen är precis på gång att starta upp igen och självklart vill vi erbjuda alla möjligheten att komma och prova på skridskoskolan.

Allt du behöver för att provåka är skridskor, hjälm, varma men smidiga kläder och ett glatt humör!

När?

Tis 6:e September 17:00 - 17:40