ANMÄLAN TILL SKRIDSKOSKOLAN FÖR HÖSTEN 2023 ÄR ÖPPEN!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkomna!

Vi har idag ca 200 aktiva medlemmar och vi har åkare på alla nivåer, allt ifrån nybörjare till Elitserieåkare. Vi bedriver även en mycket uppskattad konståkningsskola och skridskoskoleverksamhet, där ett hundratal barn varje år lär sig skridskoåkningens grunder.

Parmesanförsäljning
2024-04-09 22:25

Den 1:a April satte vi igång försäljningen av parmesanost via klassparmesan, ett ypperligt sätt att förena nytta med nöje då ostarna är riktigt goda och en del av försäljningen går tillbaka till klubben. Försäljningen är enkel att komma igång med och brukar uppskattas av allt från familj till kollegor på arbetsplatsen, så passa på att sprid ordet redan idag! I er mail så finns instruktioner för hur ni sätter upp en webbshop för just ert barn. Skulle det vara några frågor så kan ni självklart  höra av er till klubben så reder vi ut dom snarast. Sista datum för försäljningen är 28:e April


Bra försäljningstips

Nedan följer lite bra tips för att få till en enkel och framgångsrik försäljning


Sprid ordet på jobbet

Sprid ordet bland dina kollegor, antingen genom att lägga ut fysiska listor på arbetsplatsen, eller genom att dela med dig av länken till den personliga webbshoppen. Det brukar vara väldigt uppskattat och leveransen blir enkel då alla ostar kan fördelas ut på en och samma plats.


Utnyttja dina digitala sociala kanaler

Sprid ordet på dina sociala kanaler! Ett sätt för köparna att beställa på är att göra det direkt via varje säljares personliga webbshop, som skapas automatiskt då man registrerar sig som säljare via appen. Kanske har du ett helt gäng potentiella köpare i ditt sociala nätverk? Många har idag gruppchattar med sina vänner (t.ex. på WhatsApp) och ett riktigt bra tips är att där fråga om de vill stötta IFK Österåkers Konståkningsklubb genom att köpa en bit parmesan.  Ett smidigt sätt att nå ut till flera personer på samma gång och på ett enkelt sätt!

Släkten är bäst!

En av de absolut vanligaste vägarna till försäljning är att prata med släkten. Det är ofta lätt att hitta släktingar som vill stötta andra släktingars fritidsintressen på ett enkelt sätt, och de får ju dessutom något väldigt gott på köpet! Win win för alla!

Shrek on ice!
2024-02-14 10:41

🌟 Kom och njut av en förtrollande dag med IFK Österåkers Konståkningsklubbs föreställning av Shrek!

 

Följ med på en spännande resa till sagornas värld i denna fantastiska konståkningsshow! Vi bjuder på en underhållande upplevelse för hela familjen.

 

📅 Datum & Tid: 23 mars 2024, kl. 10:00 & 13:00

🏟️ Plats: Österåkers Sportcentrum

💸 Pris: Vuxen(15+) 150:- Barn(4-14) 60:-  Barn(0-3) Gratis

 

KLICKA HÄR för att köpa dina biljetter redan idag och få uppleva en föreställning som du sent kommer glömma!

 

Observera att det generella väskförbudet gäller då detta är ett offentligt evenemang.

 

2023-08-10 00:06


Anmälan till årets skridskoskola är öppen! 

Nu är det snart dags för höstens skridskoskola!
Skridskoskolan kommer sätta igång Vecka 38 och pågå hela vägen fram till vecka 12 nästa år. Anmälan sker precis som vanligt en termin i taget.


Varmt välkomna!
Tävling i helgen, Österåkersstjärnan 2023!
2023-02-01 21:24

Nu är det bara några få dagar kvar innan vår egen stjärntävling går av stapeln, Österåkersstjärnan 2023!

Med över 160 anmälda åkare så kommer det bjudas på härlig konståkning från Stockholms yngre konståkningstalanger under 2 heldagar.

I hallen kommer det finnas både fika och rosor till försäljning, så det är bäddat för 2 fantastiska dagar i konståkningens tecken. Ta med er familjen och heja på de fantastiska åkarna!

Fotografen Bernt Seipl kommer även finnas på plats och ta bilder på alla åken, med möjlighet att köpa dessa i efterhand direkt ifrån Bernt. 

Praktisk information

startordning

Deltagarlista

Schema
Hitta till ishallen / Parkeringsinformation

Julkul Söndag den 18:e Dec!
2022-12-15 10:15

Söndag den 18:e December 10.30 är det äntligen dags för årets julkul där våra åkare bjuder på slingor, tävlingsprogram och julnummer, med härlig julmusik och extra hög stämning!

 

Ta med nära och kära för att njuta av en härlig förmiddag i julens tecken, med fantastisk åkning och klassisk lussefika! Självklart avslutar vi dagens aktiviteter med möjlighet för åkare och familj att ta sig ut på isen tillsammans.

 

Schema

08.30 - 10.20: Träning inför julkul

10.30 - 11.30: Julkul med slingor, program och julnummer
11.30 - 12.30: Friåkning för åkare, nära och kära

Hitta till ishallen

Träningsinformation

På grund av aktiviteterna i hallen så gäller ej vanligt schema för konståkningen.
Skridskoskolan kör enligt ordinarie schema