ANMÄLAN TILL SKRIDSKOSKOLAN FÖR HÖSTEN 2023 ÄR ÖPPEN!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Parmesanförsäljning
2024-04-09 22:25

Den 1:a April satte vi igång försäljningen av parmesanost via klassparmesan, ett ypperligt sätt att förena nytta med nöje då ostarna är riktigt goda och en del av försäljningen går tillbaka till klubben. Försäljningen är enkel att komma igång med och brukar uppskattas av allt från familj till kollegor på arbetsplatsen, så passa på att sprid ordet redan idag! I er mail så finns instruktioner för hur ni sätter upp en webbshop för just ert barn. Skulle det vara några frågor så kan ni självklart  höra av er till klubben så reder vi ut dom snarast. Sista datum för försäljningen är 28:e April


Bra försäljningstips

Nedan följer lite bra tips för att få till en enkel och framgångsrik försäljning


Sprid ordet på jobbet

Sprid ordet bland dina kollegor, antingen genom att lägga ut fysiska listor på arbetsplatsen, eller genom att dela med dig av länken till den personliga webbshoppen. Det brukar vara väldigt uppskattat och leveransen blir enkel då alla ostar kan fördelas ut på en och samma plats.


Utnyttja dina digitala sociala kanaler

Sprid ordet på dina sociala kanaler! Ett sätt för köparna att beställa på är att göra det direkt via varje säljares personliga webbshop, som skapas automatiskt då man registrerar sig som säljare via appen. Kanske har du ett helt gäng potentiella köpare i ditt sociala nätverk? Många har idag gruppchattar med sina vänner (t.ex. på WhatsApp) och ett riktigt bra tips är att där fråga om de vill stötta IFK Österåkers Konståkningsklubb genom att köpa en bit parmesan.  Ett smidigt sätt att nå ut till flera personer på samma gång och på ett enkelt sätt!

Släkten är bäst!

En av de absolut vanligaste vägarna till försäljning är att prata med släkten. Det är ofta lätt att hitta släktingar som vill stötta andra släktingars fritidsintressen på ett enkelt sätt, och de får ju dessutom något väldigt gott på köpet! Win win för alla!